Visie E-Lifecoach

 

Het leven gaat zo snel. Ik heb dit zelf als geen ander ervaren. Nu is het tijd om aan jezelf te werken. Waar loop jij tegenaan? Wat heb jij nodig? Wat zou jij het allerliefste doen in je leven? Je hebt maar één leven dus maak die zo mooi en goed als je maar kunt. Dus neem die stap ........Vandaag nog........Elke seconden is er eentje die niet meer terug te draaien is. En NEE....het is niet egoistisch om aan jezelf te werken en jezelf het beste te gunnen en te geven wat het verdiend.......alleen jij kunt het doen.....alleen jij kunt die stap zetten om jezelf het leven te gunnen en te geven wat je verdiend.

 

Ik hou van een persoonlijke benadering. Hoe jij dit ziet is jouw keuze. Hieronder geef ik je een aantal mogelijkheden van hoe je je sessietijd wilt besteden. 

 

Mail: Je mag dit via de mail doen omdat je het prettiger vind en de drempel daardoor misschien lager is dan als je iemand tegenover je hebt zitten. 

Door met mij te mailen en/of met mij te sparren over dingen waar je mee zit of tegenaan loopt blijf je incognito.

Dit werkt drempelverlagend waardoor je jezelf kunt zijn. Tevens bewaar ik je mail en krijg je binnen 48 uur een reactie terug. Dit is maximaal, ik zal altijd proberen z.s.m te reageren. Door te mailen heb ik jouw probleem of vraag voor me en kunnen we snel schakelen. Ik zal je onderaan elke antwoordmail de tijd terugsturen die je nog tegoed hebt zodat jij ook weet waar je aan toe bent. 

 

Online via meet: Je kan ook sessies afnemen online. Dit scheelt voor jou reistijd en kan je vanuit huis doen. We kunnen dit ook als je dat zou wensen in de avonduren of weekenden inplannen. Alles kan in overleg. 

 

Bij mij aan huis: Dit voelt misschien prettiger omdat je dan echt tegenover iemand zit. Hiervoor ben ik wel alleen overdag van ma-vrij beschikbaar.

 

Op locatie: Vind je het prettiger om face to face ergens af te spreken in een openbare gelegenheid maar niet bij mij aan huis. Bijvoorbeeld in een koffiebar. Dat kan. Ook dan ben ik beschikbaar overdag van ma-vrij. De reistijd zit dan wel in de sessietijd dus hebben we minder tijd beschikbaar om te coachen (deze optie geldt dan ook niet voor de gratis intake). De Koffie / Thee tijdens ons gesprek is wel voor mij.

 

Buiten: Ook kunnen we, aangezien ik aan de rand van het Amsterdamse Bos woon, ondertussen gaan wandelen. Dit verlaagt ook vaak de drempel en in de natuur kom je altijd meer tot rust. Daarnaast als je naast elkaar loopt vindt je het misschien ook prettiger om dieper op onderwerpen in te gaan.

 

Chat: Vind je praten met iemand eigenlijk helemaal niet prettig en zou je liever willen chatten via whatsapp? Dan kan dit uiteraard ook. Uit eigen ervaring weet ik dat chatten met iemand die je niet ziet ook heel drempelverlagend kan werken.