Over mij 

 

Ik wil me even voorstellen, ik ben Wanda, 48 jaar oud. Na meer dan 30 jaar ervaring als spin in het web in diverse bedrijfstakken ben ik erachter gekomen dat cliënten en collega's het fijn vinden om met mij te sparren. Ze voelen heel snel een vertrouwensband vanwege mijn open en warme uitstraling. Mede omdat ik veel ervaring heb op divers vlakken, zowel zelf als in mijn omgeving met diverse problematiek kan ik mijn expertise op een heel breed gebied inzetten. 

 

Ik ben zelf een aantal jaar geleden gescheiden na een periode van 19 jaar waarvan de laatste vier jaar we al als broer en zus langs elkaar heen leefde. Je geeft ook niet zomaar 19 jaar op en wanneer komt dan het juiste moment om de knoop door te hakken? Voor mijn gevoel was er voor mijn situatie geen juist moment en was het altijd naar, maar heb uiteindelijk toch voor mezelf gekozen.

Daarna ben ik letterlijk even los gegaan, veel (privé)feestjes, veel dates via Tinder, Badoo, Instagram, facebook en zelfs via Linkedin. Na een jaar heb ik alles weer stopgezet en ben mezelf weer terug gaan vinden. Ik was mezelf wel echt even kwijt geraakt en wist eigenlijk niet meer zo goed wat ik nu nog echt leuk vond en waar ik nou nog echt van genoot. Ik leerde iemand kennen en die zei "wie ben jij nu echt achter al die maskers?" en ik heb daar echt even over na moeten denken en gaf als antwoord ik heb eigenlijk geen idee meer......

 

Vanaf daar ben ik naast het vele lezen en bekijken van diverse YouTube filmpjes, heb een opleiding Lifecoach  afgerond voornamelijk voor de zelfreflectie en vond dit steeds interessanter worden. Lifecoach is ook heel breed eigenlijk net als al mijn ervaringen die ik al opgedaan had waardoor ik in ging zien dat dit misschien wel zo had moeten zijn. Alles viel wel op z'n plekje en besefte dat alles wat ik aan ervaring had opgedaan in mijn leven ik nu kon toepassen om andere hiermee nog meer te helpen dan dat ik tot nu toe al gedaan had. 

Verder heb ik vele certificaten behaald op gebied van geestelijke maar ook lichamelijke gezondheid voornamelijk voor zelfontwikkeling. Deze kennis deel ik nu graag om jou te helpen jezelf weer te vinden.

 

Dus...... 

 

Heb je problemen in je relatie of wil je gewoon even je ei kwijt en erover sparren? Wil je graag gaan daten maar loop je ergens tegen aan of vind je het misschien doodeng? Wil je advies op seksueel gebied maar weet je niet met wie je het moet bespreken? Heb je problemen of vragen over drugs en/of alcohol? Wil je graag wat aan je figuur doen en heb je wat advies nodig over voeding en/of sport of beide? Heb je moeite om thuis alle ballen hoog te houden met bijvoorbeeld de kinderen? Heb je continue ruzie met je puberende kind? Wil je überhaupt meer rust in je leven?  Zie je door de bomen het bos niet meer financieel? 

 

Vraag het mij, je kan me alles vragen, samen kunnen we dan kijken wat het beste bij jou past

Een intakegesprek is gratis en dan kan je kijken of je je er lekker bij voelt. 

Ik hoop snel iets van je te horen en ik weet zeker dat we er samen uit kunnen komen

 

Liefs Wanda