VOEDING

Wat is het toch dat het altijd zo moeilijk is? Waarom lijkt het of de kilo's eraan vliegen? Is dat wel zo of is het omdat je er misschien wel teveel mee bezig bent? Samen kunnen we kijken waar jij hulp bij kunt gebruiken. Meestal ligt de oorzaak dieper of ergens anders dan je zelf dacht of bewust van bent. Samen kunnen we kijken of we je focus op iets anders kunnen zetten in plaats van op weer een volgende dieet. Je weet zelf ook wel dat als je weer de nieuwste trend op dieetgebied gaat volgend dat je dan nog steeds continue met je eten bezig bent. Wanneer mag ik weer of wanneer is het tijd om dat volgende glaasje water te nemen.......

 

Samen gaan we het anders aanpakken.

 

Het is namelijk geen kwestie van diëten, maar een kwestie om je levensstijl aan te passen. Dit gaat niet in een dag of een week maar heeft tijd nodig. Verandering kost tijd maar is wel vele malen effectiever dan een dieet. 

Samen zetten we die stapjes op een rij om te kijken of we de focus weg kunnen halen van diëten, naar gewoon gezond eten met af en toe ook wat lekkers zonder dat je je schuldig hoeft te voelen of er teveel over na hoeft te denken. Neem die stap nu naar een gezonder leven.